Τι είναι το SEO

2018-11-26T06:39:12+00:00 October 17th, 2018|

Τι είναι το SEO

Το SEO επιτυγχάνει την  βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.  Μπορεί να είναι πρόκληση και συχνά απαιτεί πολύ χρόνο για να αποφέρει αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να περιορίσετε όσο γίνεται κοινά λάθη.

Λάθη μπορεί να συμβούν. Ωστόσο, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε για αυτά τα λάθη και στη συνέχεια να κάνετε διορθωτικές ενέργειες ώστε να μην σας στοιχίσουν στο μέλλον.

Κοινά λάθη SEO που πρέπει να αποφύγετε

Η κατάλληλη βελτιστοποίηση βοηθά  πολύ το SEO και κατ’επέκταση την υψηλή σας κατάταξη. Η  Google κατατάσσει τις ιστοσελίδες διαβάζοντας το περιεχόμενο τους ώστε να φέρει τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα βάση του τίτλου αναζήτησης. Έτσι, εάν η ιστοσελίδα σας  δεν είναι βελτιστοποιημένη , τότε μην εκπλαγείτε αν οι ταξινομήσεις σας δεν είναι τόσο υψηλές όσο θα θέλατε να είναι.

Αργές ταχύτητες φόρτωσης – Παρόμοια με την έλλειψη βελτιστοποίησης, η ταχύτητα είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας κατάταξης, επειδή σχετίζεται άμεσα με τα ποσοστά εγκατάλειψης και τον χρόνο που παραμένουν οι χρηστές στην ιστοσελίδα σας. Όταν η Google βλέπει αυτά τα στατιστικά στοιχεία να τείνουν αρνητικά, σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν κακή εμπειρία, η οποία με τη σειρά της κατατάσσει την ιστοσελίδα σας όλο και χαμηλότερα.

Λάθος  επικεφαλίδα – Οι επικεφαλίδες και οι περιγραφές είναι και οι δύο πολύτιμες πτυχές του συνολικού σας SEO. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο βελτιστοποιούνται κατάλληλα για να βελτιώσετε την συνολική απόδοση του περιεχομένου σας.

Διπλό περιεχόμενο – Το διπλό περιεχόμενο και οι ίδιες λέξεις-κλειδιά που είναι παρόμοιες είναι λάθος και η κατάταξή σας θα υποφέρει.

XCLUSIVE.GR
google certification
matterport greece

Phone: 210 3002723