Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας

2018-11-26T06:32:37+00:00 October 23rd, 2018|

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας;

Αυτή είναι η πιο  συχνή ερώτηση που ακούμε από τους πελάτες μας.

Απάντηση: Εξαρτάται.

Ξέρουμε όμως ότι δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Αλλά είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε πριν να σας πούμε το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας, που είναι σχεδόν αδύνατον να σας δώσουμε έστω και μια εκτίμηση. Θα πρέπει πρώτα να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Εδώ είναι τα καλά νέα! Δεν υπάρχει κόστος για να μας καλέσετε και να μιλήσετε σε κάποιον που θα σας βοηθήσει αλλά και να καταλάβει τι προσδοκίες έχετε από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αλλά και ποιες είναι οι απαιτήσεις ανάλογα με τον τομέα της επιχείρησης σας.

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη εικόνα για το πως υπολογίζονται οι τιμές ιστοσελίδων, σας παραθέτουμε μερικούς από τους παράγοντες που εμπλέκονται στο κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας:

1. Ταυτότητα και επωνυμία ιστοσελίδας

Η επιχείρησή σας έχει μια υπάρχουσα ταυτότητα επωνυμίας, δηλαδή ένα λογότυπο, χρώματα, προτιμώμενες γραμματοσειρές κλπ. ή θα πρέπει να  τα δημιουργήσουμε εμείς για εσάς; Θα κοστίσει περισσότερο για να δημιουργηθεί μια ταυτότητα από το μηδέν, η οποία απαιτείται για τη διαδικασία σχεδιασμού.

2. Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Πρόκειται για επανασχεδιασμός μιας παλιάς ιστοσελίδας ή πρόκειται για μια νέα ιστοσελίδα της επιχείρησης; Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν στοιχεία  όπως κείμενα φωτογραφίες κλπ. από την παλιά ιστοσελίδα, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν στη νέα, γεγονός που θα μειώσει το κόστος και το χρόνο που δαπανάται για την ανάπτυξη.

3. Ειδικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Αν έχετε συγκεκριμένα πρότυπα στο μυαλό σας, με βάση ιστοσελίδες που έχετε δει από τον ανταγωνισμό ή και γενικότερα μπορεί να κοστίζουν επιπλέον στην κατασκευή τους.

4. Προϋπολογισμός ιστοσελίδας

Οι πελάτες μας έχουν συχνά μια ιδέα για το πόσο ιδανικά θέλουν να ξοδέψουν στην ιστοσελίδα τους. Αν το γνωρίζουμε, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες που να ταιριάζουν σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Εάν αυτό που θέλετε είναι εκτός του προϋπολογισμού σας, μπορούμε να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

5. Φωτογραφίες ιστοσελίδας

Είναι δύσκολο να βρείτε μια ιστοσελίδα χωρίς όμορφες εικόνες αυτές τις μέρες. Αυτές οι εικόνες προέρχονται από κάπου και έχουν πνευματικά δικαιώματα που πρέπει να πληρώσουμε για να αποκτήσουμε το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσουμε.

6. Περιεχόμενο ιστοσελίδας και SEO

Ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο κάθε ιστοσελίδας είναι οι πληροφορίες και το περιεχόμενο. Μπορείτε να το γράψετε μόνοι σας, ή να το κάνουμε εμείς για εσάς,  ώστε να συμπεριλάβουμε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για να μπορεί η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης και στις αναζητήσεις τον πελατών σας.

7. Ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου – Eshop

Αν θέλετε οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τα προϊόντα σας ή να αγοράζουν από εσάς μέσα από μια ιστοσελίδα  eshop, αυτό θα απαιτήσει πρόσθετες εργασίες για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

8. Domain Ιστοσελίδας

Έχετε μια υπάρχουσα διεύθυνση domain ή θα πρέπει να αγοράσουμε εμείς για εσάς; www.domain.gr

9. Φιλοξενία & συντήρηση ιστοσελίδας

Μόλις ολοκληρώσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας θα αναλάβετε εσείς να κάνετε τις ενημερώσεις και οτιδήποτε χρειαστεί ή θα θέλατε να συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε και να την ενημερώνουμε για σας;

Περισσότερα
Επικοινωνία
XCLUSIVE.GR
google certification
matterport greece

Phone: 210 3002723