Loading...
WEB DESIGN 2018-12-05T00:51:24+00:00

Κατασκευή Ιστοσελίδας

 • Είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης;

 • Είστε εδραιωμένη επιχείρηση που έχει αναπτηχθεί από στόμα σε στόμα;

 • Ξεκινάτε τώρα την επιχειρηματική σας δραστηριότητα;

 • Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει όφελος από τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας;

 • Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;

 • Μήπως πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε το κόστος μιας ιστοσελίδας;

 • Ανήκετε στη γενιά που μεγάλωσε χωρίς υπολογιστές και διαδίκτυο;

 • Μήπως δεν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο και πιστεύετε ότι και οι πελάτες σας δεν το χρησιμοποιούν;

Κατασκευή ιστοσελίδας
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ότι κι αν ισχύει από τα παραπάνω, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ίσως σας φαίνεται περίεργο που οι επιχειρήσεις επενδύουν τόσα πολλά χρήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας όμως είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της online παρουσίας σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πληρώσετε πολλά χρήματα. 

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τη σημασία της συνεργασίας με ένα εξειδικευμένο γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους που εξηγούν γιατί ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τόσο σημαντικός για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο.

Η επιχείρησή σας θα κερδίσει αξιοπιστία 2018-09-03T18:05:25+00:00

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο διαδίκτυο για τα πράγματα που θέλουν, για να συγκρίνουν τις τιμές ή απλώς για να πάρουν κάποιες πληροφορίες για ένα κατάστημα, εστιατόριο ή επιχείρηση πριν αγοράσουν από αυτά. Αν δεν διαθέτετε έναν ιστότοπο, οι πιθανοί πελάτες σας θα κατευθυνθούν στους ανταγωνιστές σας. Η κατοχή ενός διαδικτυακού τόπου όχι μόνο θα παρέχει τις πληροφορίες που αναζητούν, αλλά θα δείξει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

Εξασφαλίζει χρήματα 2018-09-03T18:05:02+00:00

Αν και το κόστος σχεδίασης ενός ιστότοπου ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες σας, μια επαγγελματική ιστοσελίδα αξίζει την αρχική επένδυση. Σε σύγκριση με το κόστος των παραδοσιακών μέσων διαφήμισης, όπως οι διαφημίσεις σε εφημερίδες, ραδιοφωνικά διαφημιστικά μηνύματα, διαφημιστικά φυλλάδια αλλά ακόμα και τα κοινωνικά δίκτυα, η ιστοσελίδα είναι ένας πολύ οικονομικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα. Ακόμα και το κόστος συντήρησης της εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο από το τρέχον παραδοσιακό μάρκετινγκ. Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι σίγουρα ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο η επιχείρησή σας χρειάζεται μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται 2018-09-03T18:04:29+00:00

Στην πιο βασική μορφή της, σκεφτείτε ότι ένας ιστότοπος είναι ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο ή κατάλογος που μπορεί να ενημερωθεί κάποιος ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο να ενημερώσετε τους υποψήφιους πελάτες σας για τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από τον ιστότοπό σας, από ότι σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο ή μια διαφήμιση σε τοπικό περιοδικό. Ένας ιστότοπος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εισαγωγής των πελατών σας σε νέες υπηρεσίες, ενημερώνοντας τους για νέα προϊόντα, αναγγέλλοντας επερχόμενες εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε πρόσθετη αξία δημοσιεύοντας συμβουλές, και άλλες πληροφορίες μέσω ενός ιστολογίου (blog).

Μια ιστοσελίδα είναι πάντα προσβάσιμη 2018-09-03T18:03:50+00:00

Σε αντίθεση με το φυσικό σας κατάστημα, γραφείο, εταιρεία, μια ιστοσελίδα είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Μπορείτε να παρέχετε στους τακτικούς και μελλοντικούς πελάτες την ευκολία της αναθεώρησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας όταν το κατάστημά σας ή το γραφείο σας είναι κλειστό.

Όχι μόνο αυτό, με πολλούς διαδραστικούς χαρακτήρες και διαθέσιμα πρόσθετα, οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, να προγραμματίσουν ραντεβού και να αγοράσουν απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας.

Με τον σημερινό πολυάσχολο τρόπο ζωής, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο πώλησης.

Παγκόσμια προβολή 2018-09-03T18:03:27+00:00

Οι ιστότοποι είναι προσβάσιμοι από οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ακόμα και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, μπορείτε να στοχεύσετε σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό εάν η επιχείρησή σας διαθέτει έναν ιστότοπο. Είτε προσφέρετε προϊόντα είτε υπηρεσίες, είτε είστε επιχείρηση ή καταναλωτής, ο ιστότοπός σας παρέχει μια εναλλακτική τοποθεσία για να πουλήσετε. Ως λιανοπωλητής, μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε μια ευρύτερη αγορά. Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να φτάσουν στο φυσικό σας κατάστημα ώστε να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Ακόμη και οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παγκοσμίως μέσω ενός διαδικτυακού τόπου. Τώρα που έχουμε τόσους πολλούς και προσιτούς τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους, μπορούμε να κάνουμε πωλήσεις σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ένας διαδικτυακός τόπος λοιπόν, καθιστά πολύ πιο εύκολο να προσελκύσετε πελάτες από μια παγκόσμια αγορά.

Παρέχει μέσα για προώθηση των προϊόντων & υπηρεσιών 2018-09-03T18:03:06+00:00

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης, ένας ιστότοπος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Περιλαμβάνοντας ένα χαρτοφυλάκιο, μια συλλογή εικόνων ή βίντεο, καθώς και μαρτυρίες για την εργασία σας, μπορείτε να αποδείξετε τι κάνει την εταιρία σας μοναδική. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να προβάλουν το έργο τους. Αλλά είναι το κοινό-στόχος σας στο Pinterest ή το Instagram; Στις εφαρμογές Pinterest, Instagram, Facebook και σε άλλα κοινωνικα δίκτυα, η ποιότητα των φωτογραφιών ή των γραφικών σας υποβαθμίζεται και το μέγεθος μπορεί να μειωθεί σημαντικά.  Αν έχετε έναν ιστότοπο, το χαρτοφυλάκιό σας μπορεί να προβληθεί από όλους, και από οπουδήποτε. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την ποιότητα και το μέγεθος των φωτογραφιών σας και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι θεατές με αυτά που βλέπουν.

Μία ιστοσελίδα σας εξοικονομεί χρόνο 2018-09-03T18:02:43+00:00

Ο χρόνος είναι χρήμα, γι ‘αυτό συχνά συνδέονται μαζί. Εξοικονόμηση χρόνου είναι ένας άλλος μεγάλος λόγος για τον οποίο η επιχείρησή σας χρειάζεται μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Ο χρόνος είναι ένα σημαντικό εμπόρευμα στον συνεχώς αυξανόμενο κόσμο μας, ακόμα και αν δεν αποδίδετε σε αυτόν μια νομισματική αξία. Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτές τις μέρες δεν έχουν αρκετό χρόνο για αναψυχή, ευχαρίστηση, οικογενειακές ή αθλητικές δραστηριότητες. Έχοντας έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο ιστότοπο εξοικονομείτε χρόνο τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Με την παροχή πληροφοριών στους πελάτες σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό πολύτιμου χρόνου που διαφορετικά θα ξοδεύατε μιλώντας σε πελάτες στο τηλέφωνο ή σε emails,  ή ακόμα σε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις. Με έναν ιστότοπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε διάφορες ηλεκτρονικές μορφές – γραφικά, βίντεο, ebooks, flip books κλπ. Μόλις ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος και λειτουργεί, είναι διαθέσιμος στους πελάτες σας για απεριόριστο χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο να επικοινωνείτε το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες σας 2018-09-03T18:02:16+00:00

Ένας διαδικτυακός τόπος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες σας, είναι επίσης και ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κάνετε να επιστρέφουν σε σας όταν χρειάζονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ανεξάρτητα από το τι προϊόντα πουλάτε, μπορείτε να μοιράζεστε συμβουλές στους πελάτες σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης ή φροντίδας των προϊόντων που έχουν αγοράσει από εσάς.

Ιστοσελίδα & Κοινωνικά δίκτυα 2018-09-03T18:01:52+00:00

Τα κοινωνικά μέσα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε το περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η εξάρτηση αποκλειστικά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για την προσέλκυση πελατών εμποδίζει την προοπτική ο πελάτης να επιλέξει εσάς και τις υπηρεσίες σας, για τον λόγο της έλλειψης εμπιστοσύνης προς την επιχείρηση σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στατιστικές Μελέτες

78%
48%
75%
71%

   Κατασκευή ιστοσελίδας με:

 • Υψηλή αισθητική
 • Μοντέρνο σχεδιασμό
 • Εύκολη πλοήγηση
 • Σωστή οργάνωση περιεχομένου
 • Γνώμονα την εταιρική ταυτότητα
 • Responsive Design
 • Mobile Friendly
 • SEO Friendly
 • SSL Certificates
 • Google Analytics
XCLUSIVE -Web - Marketing Solutions

After sales

Προσφέρουμε πλήρεις υποστήριξη της ιστοσελίδας σας ακόμα και μετά την κατασκευή της.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας με βάση τις αλλαγές άλλα και απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης στα updates που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία της.

SEO

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, για υψηλότερη οργανική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με στοχευμένες λέξεις κλειδιά (keywords) που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση σας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στοχευμένα (PPC) στο κοινό που απευθύνεστε, με λέξεις κλειδιά που προκύπτουν από στατιστικές απόδοσης του GOOGLE ADWARDS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ FACEBOOK

Στοχεύουμε σε διαφημίσεις ανάλογα με το πώς και πότε αλληλεπιδρούν οι χρήστες στο κοινό που απευθύνεστε, έτσι διευκολύνουμε την διαδικασία ανεύρεσης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ INSTAGRAM

Το περιβάλλον του Instagram είναι το καλύτερο περιβάλλον από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για την διαφήμιση και την προώθηση κάθε είδους επιχείρισης στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ YOUTUBE

Οι διαφημίσεις στο YOUTUBE εμφανίζονται σε επιλεγμένους χρήστες που ταιριάζουν στις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε, έτσι πληρώνετε μόνο όταν τις παρακολουθούν.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους που θα πρέπει να εξετάσετε, για το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με την XCLUSIVE – Web Marketing Solutions.

Δημιουργούμε Εμπειρίες

Δημιουργούμε ελκυστικές ιστοσελίδες, απλές στη χρήση που οδηγούν σε αποτελέσματα για την εταιρεία σας. Δεν είμαστε η τυπική εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Είμαστε ισχυροί στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά πάνω από όλα είμαστε επικεντρωμένοι στο να κάνουμε πράγματα που είναι λειτουργικά για τους πελάτες και την επιχείρησή σας.

Ρωτάμε, ακούμε και καταλαβαίνουμε

Ξεκινάμε κάθε έργο με κατανόηση του ποιος είστε, τι κάνετε και γιατί το κάνετε. Αυτό μας βοηθά στη δημιουργία στρατηγικών λύσεων για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, και ότι επικοινωνεί σωστά τα μηνύματα που εκφράζουν την εταιρική σας ταυτότητά. Ο καλός σχεδιασμός δεν έρχεται σε μια πηγή έμπνευσης. Η κατασκευή ιστοσελίδας πρόκειται για μια συνεργατική διαδικασία ανακάλυψης που απαιτεί υπομονή, εμπειρία και επικοινωνία, για αυτό και οι πελάτες μας συμμετέχουν από την αρχή αλλά και κατά την διάρκεια του έργου έως ότου οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Παρέχουμε γρήγορη ανταπόκριση

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, όταν πάρετε την απόφαση ότι χρειάζεστε μια ιστοσελίδα, την θέλετε ΤΩΡΑ! Επειδή είμαστε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων με πλήρη εξυπηρέτηση, μπορούμε να εξορθολογίσουμε τη διαδικασία για να σας βρίσκουν online σε μερικές εβδομάδες ή ακόμα και μερικές ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα τής ιστοσελίδας σας.

Είμαστε στην ώρα μας και στον προϋπολογισμό

Καθορίζουμε το εύρος του έργου, δημιουργούμε τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα και μόλις εγκριθούν, τα προσφέρουμε. Κάνουμε εβδομαδιαίους ελέγχους σχετικά με την πρόοδο και τις προθεσμίες για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι όπως τα θέλετε.

Παρέχουμε ανταγωνιστική τιμολόγηση

Προσφέρουμε σχεδιασμό ιστοσελίδων, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, φιλοξενία ιστοσελίδων,ανάπτυξη και συντήρηση κοινωνικών δικτύων σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος, αλλά και ιδιαίτερα πακέτα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Εργαζόμαστε σε μικρές ομάδες

Ενώ έχουμε μεγάλο επίπεδο εμπειρίας, κρατάμε τις ομάδες μας μικρές, και επικεντρωμένες σε εσάς. Το έργο σας έχει έναν επικεφαλή σχεδιαστή ο οποίος λαμβάνει υποστήριξη από έναν διαχειριστή έργου, έναν εμπειρογνώμονα ευχρηστίας και έναν ή περισσότερους προγραμματιστές.

Δουλεύουμε ομαδικά

Από διευθυντές έως κατώτερα μέλη της ομάδας, όλοι δουλεύουμε μαζί. Θα δείτε τα ίδια πρόσωπα από την πρώτη μέρα έως την ολοκλήρωση του έργου. Λαμβάνουμε μόνο έργα που ταιριάζουν στις βασικές δεξιότητες μας, έτσι εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Παρέχουμε Online Marketing

Η πιο όμορφη ιστοσελίδα στον κόσμο είναι άχρηστη αν κανείς δεν την επισκέπτεται. Πολύ λίγοι σχεδιαστές ιστοσελίδων ενδιαφέρονται για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό είναι λάθος. Το πιο εύκολο και οικονομικότερο μέσο δημιουργίας επισκεψιμότητας είναι να κάνετε την ιστοσελίδας σας ελκυστική στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και αποδεδειγμένες στρατηγικές SEO για να εξασφαλίζουμε ότι έχετε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις-κλειδιά σας.

Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης για την επιχείρηση σας μέσω μιας εντυπωσιακής ηλεκτρονικής εκπροσώπησης, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

XCLUSIVE.GR
google certification
matterport greece

Phone: 210 3002723