Εικονική περιήγηση και Real Estate. Ποια είναι τα οφέλη;

2018-11-26T06:36:49+00:00 October 22nd, 2018|

Η τεχνολογία σήμερα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά ακινήτων τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές. Η σωστή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην προβολή μιας ιδιοκτησίας με τρόπο που θα προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό και θα μειώσει το χρόνο αγοράς. Οι πράκτορες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυτές τις επιλογές πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο προσθήκης εικονικής περιήγησης στο portfolio τους.

Η εικονική περιήγηση δημιουργεί ένα τρισδιάστατο μοντέλο της κατοικίας, που ουσιαστικά μπορεί να προβάλει ολόκληρο το σπίτι σε μια τρισδιάστατη μορφή.Οι πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να παρουσιάσουν στους πιθανούς αγοραστές τους τις κατοικίες και τις ιδιότητες τους σαν να βρίσκονται μέσα στον χώρο, χωρίς να βγουν καν από το γραφείο τους. Κερδίζοντας έτσι χρόνο να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη του γραφείου σας και όχι σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο σε  ατελείωτα ραντεβού προβολής ακίνητων.

Μοναδική εμπειρία για  υποψήφιους αγοραστές κατοικιών!

Δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να εξερευνήσουν το ακίνητο που επιθυμούν με μια εντελώς μοναδική αίσθηση τρισδιάστατης απεικόνισης.

XCLUSIVE.GR
google certification
matterport greece

Phone: 210 3002723