Χρειάζομαι Ιστοσελίδα ;

2018-11-26T06:39:44+00:00 October 5th, 2018|

Αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι ιστοσελίδα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Στις μέρες μας η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ευκολότερη από ποτέ, δεν κοστίζει πολλά χρήματα και είναι ένα από τα καλύτερα μέσα δωρεάν διαφήμισης.Μια ιστοσελίδα δεν αφορά μόνο την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πρόκειται επίσης για την εικόνα της επιχείρησης σας.

# 1: ΤΟ 70% των καταναλωτών θα προτιμήσουν μια εταιρεία που διαθέτη ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα σας είναι το το Νο 1 μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν κατά μέσο όρο 23,6 ώρες σε απευθείας σύνδεση την εβδομάδα και βρίσκονται στις κινητές τους συσκευές για έως και πέντε ώρες την ημέρα. Οι καταναλωτές αναμένουν από τις εταιρείες να έχουν ηλεκτρονική παρουσία (συμπεριλαμβανομένης μιας ιστοσελίδας) και θα προτιμήσουν ιδιαίτερα εταιρείες που διαθέτουν ιστοσελίδα.

# 2: Μήπως σας ψάχνουν αλλά δεν σας βρίσκουν;

Ένα από τα οφέλη της ύπαρξης ιστοσελίδας για τις επιχειρήσεις είναι να είναι ότι κάποιοι εκεί έξω αναζητούν αυτά που προσφέρετε . Υπάρχει  λόγος που τόσες πολλές εταιρείες επενδύουν σε έναν μια ιστοσελίδα με βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).Υπάρχουν 3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά ημέρα, ίσως λοιπόν αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποιος στο διαδίκτυο που ψάχνει για τις υπηρεσίες σας. Μαντέψτε ποιος παίρνει την δουλειά; Ο ανταγωνιστής σας.

# 3: Το 48% των καταναλωτών είπαν ότι η ιστοσελίδα είναι καθοριστική ώστε να εμπιστευθούν μια εταιρεία.

Το να μην έχετε ιστοσελίδα κάνει τους καταναλωτές να σας εμπιστεύονται λιγότερο. Στην πραγματικότητα, το  48% των ανθρώπων ανέφεραν το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ως το νούμερο ένα παράγοντα στην αξιοπιστία μιας επιχείρησης. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν με μια εταιρεία στην οποία εμπιστεύονται και μια ιστοσελίδα είναι το πρώτο πράγμα που ελέγχουν.

# 5: Απαντήστε στα ερωτήματα των καταναλωτών 

Οι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας όταν θέλουν να μάθουν κάτι. Αναμένουν επίσης άμεση ικανοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες πρέπει να μπορούν να απαντήσουν σε τρία ερωτήματα εντός τριών δευτερολέπτων από την στιγμή που εισέρχονται στην ιστοσελίδα σας.

  • Ποιος είσαι;
  • Τι προσφέρεις;
  • Πώς μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου;

Ζούμε στην εποχή του ΤΩΡΑ, όπου οι καταναλωτές θέλουν τις πληροφορίες που αναζητούν αμέσως, που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας σας θα πρέπει να απαντά σε κάθε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να μετακινηθεί προς τα κάτω στη σελίδα.

XCLUSIVE.GR
google certification
matterport greece

Phone: 210 3002723